Project beyond limits

OV // Zuid Afrika //

Periode

mei 2021

Type

  • Trektocht
  • Zee
  • Bergachtig
  • Avontuur
  • Kamperen
  • Stad

De Zuid-Afrika-tocht is een intensieve belevingsreis met een gevarieerd programma. We leven mee met het ritme van de natuur. Wilde beesten starten hun dag bij zonsopgang dus ook wij zullen voor dag en dauw paraat moeten staan.

We bevinden ons in het noordoosten van het land, in de provincie Mpumalanga. Naast de cultuur zijn ook de gevarieerde landschappen en de innemende natuur een absolute troef.

Een bezoek aan een natuurpark leert ons over het fascinerende bestaan van het dierenrijk. De Blyde River Canyon is een typische plek waar iedereen halt houdt voor een foto van de indrukwekkende kliffen. De toeristen blijven boven, maar wij vinden dat we de canyon beter van dichterbij kunnen gaan bekijken. Een stevige afdaling brengt ons naar het diepste punt van de canyon, een prachtig desolaat plekje in de wilde natuur. We slaan kamp op naast de rivier. Zwemmen, genieten en ook een beetje oppassen voor de baboons!

Met open voertuigen gaan we op zoek naar de Big Five in Kruger Nationaal Park. We sluiten in schoonheid af met een kampvuur en een typische “braai”!

* LEDEN VAN CM EN NZ HEBBEN RECHT OP EEN LEDENKORTING.

OV // Zuid Afrika //

OV // Zuid Afrika //

OV // Zuid Afrika //

OV // Zuid Afrika //

Video's

Prijs

2190 euro

Leden van CM en NZ hebben recht op een ledenkorting van €50.

Project beyond limits

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van PROJECT U/TURN schrijf je dan snel in

x