Project beyond limits

Normandië

Periode

01.09.2023 - 08.09.2023

Type

  • trektocht
  • heuvelachtig
  • zee
  • herberg
  • avontuur
  • kamperen

Sledehonden alleen maar voor in de sneeuw?

Nee hoor!

Een nieuwe uitdagende tocht in een fantastische omgeving EN met een héél speciaal programma….

In september trekken we met 2 minivans naar het pittoreske Normandië waar we worden opgewacht door een roedel sledehonden. 

Je leest het goed! Weinig mensen weten dat deze lieve, intelligente, sterke honden ook staan te popelen om in de zomer hun favoriete bezigheid te doen, en samen met ons door de Normandische valleien te trekken. Elke andersvalide deelnemer krijgt een hond als reisgezel. Stapper of rolstoeler, iedereen krijgt een hond als buddy. Samen sterk om de trektocht te overwinnen! En uiteraard gaan we 'off grid & into nature’. We bivakkeren op prachtige afgelegen locaties zonder overbodige luxe.

Na de trektocht blijven we nog enkele dagen kamperen op een vaste locatie. Normandië heeft teveel in petto voor avonturiers. Een super mooie kajak tocht over een zijrivier van de Seine, een dagtocht door de immense bossen van een natuurpark of lokale cultuur opsnuiven in een typisch frans dorpje zijn alvast enkele van de vele mogelijkheden in de omgeving. 

De reis zal een weekje duren, voor de busrit rekenen we +/- 5uurtjes rijden. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Normandië

Normandië

Normandië

Normandië

Normandië

Video's

Prijs

1290 euro

Reizen i.s.m. OMNITRAVEL en SAMANA.

Project beyond limits

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van PROJECT U/TURN schrijf je dan snel in

x