Project beyond limits

GOED!

Het gaat goed met Project U/TURN ! 

Hoe gaat het met jullie?

Wij hebben alvast een super tof eerste deel van 2024 achter de rug!

De weergoden zijn ons al het hele jaar goed gezind.

LAPLAND


In Lapland konden we genieten van temperaturen tot -20° maar gingen we even goed een terrasje doen bij 5°. Een tocht vol kleine gelukjes: de verse sneeuw die kraakt onder je voeten, een mooie winterzon die schijnt op je snoetje, je koude tenen opwarmen bij het kampvuur over en verrast worden door een streepje noorderlicht. Het was een schot in de roos !!

ZUID-AFRIKA

We deden jaar dit eerste keer een vernieuwde Zuid-Afrika tocht. We gingen niet enkel Zuid-Afrika maar spendeerden  ook enkele dagen Eswatini. Het eerste deel van onze reis brachten we door op het idyllische domein van Pieter om te acclimatiseren en ons aan te passen aan het ritme van Zuid-Afrika. Dan was het tijd voor Eswatini.. We verbleven in 2 dierenparken waar we konden overnachten én hiken TUSSEN de wilde dieren, HEERLIJK!! 

Afsluiten deden we opnieuw in Zuid-Afrika met een bezoek aan de grootste olifant uit de regio, mijnheer Timbo. Als kers op de taart gingen we een ganse dag op Game Drive met open voertuigen in het Kruger Park. Unieke vergezichten, unieke verblijfplaatsen én vooral unieke mensen. Wat een avontuur?!?

EEN WANDEL 4-DAAGSE in GENK

Begin juni trokken we voor een portie natuur en cultuur met een heuse U/TURN bende naar het mooie Genk. Een stralend zonnetje & veel lachende gezichten tijdens de wandelingen. En het was pas echt puur genieten toen we voor de eerste keer dit jaar in België BUITEN konden ontbijten. Er wordt gezegd dat Limburgers “gezellige mensen” zijn. En als Project U/TURN in Limburg vertoeft is het helemaal GEZELLIGHEID TROEF!!

REGEN en ADRENALINE inde PYRENEEËN

Na een vlucht naar Toulouse en een ritje tot in hartje van de Spaanse Pyreneeën stond een goedgevuld weekprogramma ons op te wachten: kayaking, canyoning, speleologie, rafting, …

Een hevig onweer heeft ons even van onze sokken geblazen, maar heeft de pret niet kunnen bederven. Na een beetje schuiven en duwen in ons programma lieten we de voorziene wandeling voor wat ze was en brachten we een bezoek aan het oudste wijndomein uit de regio. Een echte wijndegustatie kon natuurlijk niet ontbreken. In de namiddag klaarde het weer op en konden we alsnog wagen aan de snelste zipline ter wereld! 

KANO ZWEDEN 

Onze 4e kano-trekking in Zweden is eentje om in te kaderen! Een groep met zoveel warmte, karakter en doorzettingsvermogen, een TOP TEAM. We hadden dit keer enkele zwemmers. Lees: meerdere U/TURN’ers die tijdens het varen op een open meer overboord gingen. Oeps! Maar dankzij het onderling vertrouwen en inzet van de hele groep waren dergelijke reddingsacties een fluitje van een cent. En hadden we bovendien ’s avonds een sappig verhaal om te vertellen bij het kampvuur. Genietend van de ongerepte Zweedse natuur wisselden we onze vaarroutes af met pittige wandelingen en kamperen op makkelijke en minder makkelijke maar altijd even mooie plekjes.

We kijken erg uit naar onze opkomende reizen naar Normandië en Tenerife. En we kunnen bijna niet wachten om ons programma voor 2025 kenbaar te maken !

Tot snel ;-)

GOED!

GOED!

GOED!

GOED!

GOED!

GOED!

GOED!

GOED!

GOED!

Datum

14.08.2024

Project beyond limits

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van PROJECT U/TURN schrijf je dan snel in

x