Project beyond limits

Marokko

Periode

17.05.2023 - 24.05.2023

Type

  • Trektocht
  • Tropisch warm
  • Zee
  • Kamperen
  • Bergachtig
  • Stad

Dichtbij en helemaal anders…

De Marokkaanse cultuur en gebruiken zijn heel verschillend van de onze, de ideale setting dus voor een onvergetelijk avontuur. De afwisselende en kleurrijke landschappen maken het alleen maar beter.

In Marokko stappen we elke dag. Het is een pure trektocht waarbij we telkens belanden in een ander typisch dorpje waar mensen nog heel eenvoudig leven. Ezels die het lokale vervoermiddel zijn, kinderen die de kudde schapen hoeden, vrouwtjes die zware lasten dragen.... Meermaals per dag klinkt het gebed door de krakende luidsprekers van de plaatselijke moskee.

Eenmaal aangekomen in onze volgende gite, een typisch vakantiehuis, zijn we te gast bij mensen thuis. We worden verwend met een theetje op het dakterras met uitzicht op de bergen... puur genieten. De volgende dag wordt de berber-tent opgesteld en slapen we in de natuur onder een prachtige sterrenhemel. De laatste nacht slapen we in een mooi hotelletje waar we kunnen genieten van luxe en rust.

Ook de maaltijden die geserveerd worden, zijn typisch Marokkaans. ’s Ochtends is er het lekkere Marokkaanse brood en soms zelfs de typerende pannenkoeken. ’s Middags worden onderweg de tapijten uitgerold in de schaduw van een olijfgaard en nemen we onze tijd om te lunchen. En ’s avonds krijgen we een heerlijke tajine voorgeschoteld. Heerlijk vers en elke dag anders.

Marokko

Marokko

Marokko

Marokko

Video's

Prijs

1390 euro

Reizen i.s.m. OMNITRAVEL & SAMANA.

Project beyond limits

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van PROJECT U/TURN schrijf je dan snel in

x