Project beyond limits

EINDELIJK

Wij zijn er terug ingevlogen !!!

Op 23 september was het dan eindelijk zo ver! Onze eerste buitenlandse U/TURN tocht in 2 jaar. Wat een zalig gevoel !! Het was voor iedereen, letterlijk en figuurlijk,  hoog tijd om de beentjes te strekken. En dat hebben we gedaan! Er zijn weer heel wat kilometers afgelegd en veel persoonlijke grenzen verlegd. De stappers kregen de gelegenheid om hun eigen records te verbreken en de rolstoelers konden zich helemaal uitleven op de steile hellingen en afdalingen. 

Ons doen en laten werd nog een beetje beperkt door enkele gekke corona maatregelen. Zo waren niet alle kampeerterreinen open en waren er nog afstandsregels op de terrasjes. Afgezien van deze beperkingen, hebben wij een fantastische tocht achter de rug. 

Een hotelletje met zicht op El Teide, een overnachting in een bananenplantage, een kampeerterrein tussen de lavavelden en een nachtje in een echte barrel op het strand. Yes we can! & Yes we do!

De algemene eindscore van onze strenge U/TURN respondenten was 6,60 op 7. Alleen maar lachende gezichten en zelfs enkele traantjes van geluk in de luchthaven. Het zwarte gat syndroom was een onvermijdelijke feit. 

Wij blikken terug op een geweldig avontuur! En kijken al heel erg uit naar onze volgende reis! 

EINDELIJK

EINDELIJK

EINDELIJK

EINDELIJK

EINDELIJK

EINDELIJK

EINDELIJK

Datum

21.10.2021

Project beyond limits

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van PROJECT U/TURN schrijf je dan snel in

x