Project beyond limits

Avontuur

AVONTUUR IN DE SPAANSE PYRENEEËN

Na 3 jaar trappelen van ongeduld mochten we eind juni eindelijk opnieuw naar de Prachtige Spaanse Pyreneeën. De regio van Aínsa is wondermooi en heeft 1001 dingen te bieden voor de onstuimige avonturier. 

Door langdurige droogte en voorspelde hittegolf temperaturen hebben we ons programma iets moeten aanpassen, maar dat wil niet zeggen dat we hebben moeten inboeten op kwaliteit.

We maakten een heerlijk wandeling over hangbruggen, via verlaten dorpjes en langs een kristalheldere rivier. We deden rappels van +30meter. We gingen naar Frankrijk voor een geweldige rafting. We baanden ons een weg omhoog naar een verlaten grot voor een stevige portie speleologie. We deden een kajak-tocht langs een ondergelopen kerk van Mediano. We sloten deze onvergetelijke week af met een niet te overtreffen canyoning. En als allerlaatste kers op de kaart verrasten we onze deelnemers met de LANGSTE TIROLIENNE TER WERELD!

Dankzij een super positieve enquête van onze deelnemers en enkele traantjes in Zaventem blikken we terug op een FANTASTISCH avontuur! 

Bedankt iedereen !

& hopelijk tot snel :) 

Avontuur

Avontuur

Avontuur

Datum

08.07.2022

Video's

Project beyond limits

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van PROJECT U/TURN schrijf je dan snel in

x