Project beyond limits

PAUZE 2020

Niet zo lang geleden zijn de veiligheidsmaatregelen weer flink verstrengd. De vaste bubbel van 5 personen heeft grote veranderingen teweeggebracht in ons sociale leven. En deze nieuwe regel had ook genadeloos effect op de geplande U/TURN activiteiten.

Ondertussen is er ook goed nieuws want de verstrenging van de maatregelen heeft de corona-cijfers in positieve zin weten te beïnvloeden. We zijn hoopvol voor wat er komen gaat!

Toch blijft de nabije toekomst heel onzeker.

Veiligheid en gezondheid primeert, daarom hebben we beslist voorlopig GEEN ENKELE U/TURN activiteit te laten doorgaan. Het Survival weekend in Herentals, de Kano-tocht door de Westhoek, de nieuwe reis naar Catalonië en de 2 gepande tochten naar Laos worden uitgesteld voor onbepaalde duur.

We staan in nauw contact met onze dokters en evalueren bijna wekelijks de stand van zaken. We hebben geprobeerd, gebeden, geduimd,… maar we hebben de Corona-strijd verloren, tijdelijk! Voorlopig geen U/TURN activiteiten, maar we will be back! Wat nu niet kan, kan later dubbel en dik!

Datum

18.08.2020

Project beyond limits

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van PROJECT U/TURN schrijf je dan snel in

x