Project beyond limits

Over Winnaars

'Ik probeer mij niet vast te pinnen op wat niet meer lukt, maar focus liever op wat ik wél nog kan.' Jullie hebben allemaal mogen kennismaken met de altijd goedlachse en eeuwig positieve Kathy. Een schatje, niet waar? :)

Kathy is de verpersoonlijking van de visie die wij als vzw Project U/TURN willen uitstralen. Project U/TURN laat mensen hun grenzen opzoeken, zichzelf overtreffen en laat zien dat niets onmogelijk is.

Onze activiteiten zijn avontuurlijk en back to basics. Individueel bijna onhaalbaar maar dankzij het doorzettingsvermogen en de teamspirit van de groep wordt alles mogelijk.

Het wetenschappelijk onderzoek van de Universiteit van Gent toont de positieve impact die een U/TURN tocht heeft op onze deelnemers. Zowel fysiek als mentaal maken onze U/TURN’ers grote veranderingen door, ze gaan letterlijk en figuurlijk sterker weer naar huis.

Project U/TURN staat voor ACCEPTATIE, REVALIDATIE en INTEGRATIE. Koen Wauters, Over Winnaars en de supersterke Kathy, Xander en Esmee zijn hier een ideaal voorbeeld van. We zijn heel blij dat wij weer hebben mogen meewerken aan dit fantastische programma!

Over Winnaars

Over Winnaars

Over Winnaars

Datum

14.09.2019

Project beyond limits

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van PROJECT U/TURN schrijf je dan snel in

x