Project beyond limits

Hij is terug

HIJ IS TERUG!!

Na 23 dagen zwoegen en zweten, na meer dan 23 marathons op rij te hebben gelopen, is Serge Van Autreve zondag 04 juli opnieuw aangekomen in Elversele.

Bekijk hier zijn aankomst ;-)

Serge liep op 23 dagen van Elversele naar de Mont Ventoux. In de eerste plaats werd deze pelgrimstocht uitgestippeld om tot zichzelf te komen, om terug te keren naar de essentie. Maar al snel gaf Serge zijn persoonlijke pelgrimage een diepere betekenis. Hij nodigde Samuel, 18jaar en rolstoelgebruiker, uit om samen met hem deel te nemen aan deze unieke ervaring. Samen verlegden ze hun grenzen, ieders op hun eigen manier, en samen bereikten ze hun finale doel: de top van de Mont Ventoux!

Samen met Serge kozen Samuel en zijn ouders om tijdens deze speciale reis geld in te zamelen voor een goed doel. En wij hebben de eer en het genoegen om dat goed doel te mogen zijn! Bedankt allemaal dat Project U/TURN deel mocht uitmaken van dit avontuur!

VERBLUFFEND! UNIEK! FANTASTISCH! ONGELOFELIJK! Alleen maar superlatieven voor deze bijzondere mensen en deze bijzondere prestatie!

Tijdens de reis konden Serge en zijn team maar liefst €21.000!!! Verzamelen om onze vzw te steunen. Extra geld dat we in deze moeilijke tijden heel goed kunnen gebruiken.

Hij is terug

Hij is terug

Hij is terug

Hij is terug

Hij is terug

Hij is terug

Datum

07.07.2021

Project beyond limits

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van PROJECT U/TURN schrijf je dan snel in

x