Project beyond limits

FIETS 4 DAAGSE

Heb jij de wegwijzer “Kempenroute” al gespot?

De Kempenroute verbindt Antwerpen met Maasmechelen en trakteert de fietser op enkele iconische landschappen. Provincie Antwerpen heeft als koploper haar stuk van de Kempenroute toegankelijk gemaakt. Eind april hebben wij het traject tussen Antwerpen en Mol voor hen uitgetest tijdens de allereerste U/TURN FIETS 3DAAGSE.

Het startschot is gegeven op dinsdag 19 april aan het Vrieselhof in Oelegem. Op onze eerste dag hebben we maar liefst 45km afgelegd door enkele schitterende stukjes Vlaamse natuur. Voor één keer hebben we onze tentjes thuis gelaten en konden we overnachten in de bungalows van Camping Houtum in Kasterlee.

Na een stevig ontbijt in het zonnetje en een kleine medische interventie hebben we onze route voortgezet. Op dag 2 volgden we de wegwijzers richting Mol. Ondertussen was iedereen goed ingefietst en konden we een strak tempo aanhouden. Flinke inspanning mogen beloond worden, dus hebben we onszelf getrakteerd op een terrasje aan Port Aventura. We waren al vlakbij onze eindbestemming, dus missie geslaagd. De straat nog oversteken en een klein stukje fietsen door het bos en we konden inchecken in de toegankelijke vakantiewoning van het Zilvermeer in Mol.

Twee dagen kilometers trappen zorgde voor vele pijnlijke achterwerken. Voor de laatste dag lieten we de fietsen aan de kant en vertrokken we voor een fraaie wandeling rond de Molse Meren. 

Ook deze avond konden we onze voetjes onder tafel schuiven en legde het keukenteam ons opnieuw in de watten met een heerlijk avondmaal. Na veel geleuter, een glaasje wijn en een paar slechte grappen kropen we moe maar voldaan onder de wol.

Met zo’n vrolijke bende samen aan de ontbijttafel, gezelligheid troef! Wat hebben we dit gemist! Helaas loopt ons tripje loopt al weer op z’n einde. We keren allen weer huiswaarts, genieten na van een heerlijk uitje en tellen af naar een volgend avontuur! 

FIETS 4 DAAGSE

FIETS 4 DAAGSE

FIETS 4 DAAGSE

FIETS 4 DAAGSE

FIETS 4 DAAGSE

Datum

14.05.2022

Project beyond limits

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van PROJECT U/TURN schrijf je dan snel in

x